Retur og angrerett

Hos ensemble.no har du etter loven 14 dagers ubetinget angrerett fra dagen du mottar varen. Er fristen utløpt kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytting.

Skulle du ikke være helt fornøyd med kjøpet kan du returnere det til oss i sin opprinnelige tilstand for full refusjon (minus de opprinnelige fraktkostnadene). For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktene være tilbakelevert i samme stand. Vi sender med et angrerettskjema i emballasjen som gjør det enkelt og bekvemt for deg som kunde å returnere produktet hvis det ikke passer. Returporto betales av kjøper.

Du kan også returnere eller bytte din nettbestilling i butikken vår på Grünerløkka.

Hvis du hever hele kjøpet vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 14 virkedager etter at vi har mottatt returen. Du vil motta en returkvittering på mail når returen er ferdig behandlet. Dersom ordren er betalt med kort vil beløpet tilbakeføres direkte til samme kort som ble benyttet ved kjøp. 

På samme måte som det er vårt ansvar at pakken kommer frem til deg, er det ditt ansvar som kunde at pakken kommer tilbake til oss når den returneres. Det betyr at du som kunde er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar den. Vi anbefaler derfor å benytte Norgespakke med sporing for returforsendelser. Husk å ta vare på sporingsnummer.

Pakken skal returneres til: Ensemble AS, Nordre gate 13, 0551 Oslo.

Dersom produktene har feil eller mangler blir de behandlet som en reklamasjon etter forbrukerkjøpsloven. Det er viktig at feil og mangler meldes skriftlig eller muntlig så snart de oppdages. Ved reklamasjoner dekker vi portokostnadene.

Returpolitikk

  • Varene skal ikke være brukt, skadet eller vasket.

  • Varene skal returneres med originale merkelapper.

  • Sko skal sendes tilbake i den originale skoesken og i sin opprinnelige stand.

  • Grunnet hygieniske årsaker godkjennes ikke undertøy, badetøy, makeup og øredobber i retur.